Świętuj 10 rocznicę premiery Borderlands i zgarniaj dodatkowe łupy w Borderlands 3

Newsy
środa, 02 października 2019 508 Wyświetleń 0 Komentarzy
Świętuj 10 rocznicę premiery Borderlands i zgarniaj dodatkowe łupy w Borderlands 3

Z okazji 10 rocznicy premiery pierwszej części gry Borderlands 2K i Gearbox ogłosiły Miesiąc Nagród w grze Borderlands 3. Przez cały październik (i odrobinę listopada) gracze będą mogli zdobyć dodatkowe łupy w grze a także brać udział w specjalnych aktywnościach.

W tym miesiącu minie 10 lat, odkąd oryginalna gra Borderlands zadebiutowała 20 października 2009 r., A my wyrażamy uznanie dla pełnej dekady wsparcia pięciotygodniową uroczystością Borderlands Anniversary. Przez cały październik (i trochę listopada) Łowcy skarbców Borderlands 3 na wszystkich poziomach mogą zdobywać dodatkowe łupy i bonusy.

Każdy z kolejnych pięciu tygodni będzie miał swój własny motyw w Borderlands 3, zachęcając do różnych działań w grze, aby zmaksymalizować swoje nagrody. Od wtorku, 1 października o 17:00 BST / 18:00 CEST, Boss Week jest aktywny i pozostanie aktywny do 8 października o 16:59 BST / 17:59 CEST, kiedy rozpocznie się temat następnego tygodnia. Podczas tygodnia bossów niektórzy bossowie będą mieli większą szansę na upuszczenie określonych przedmiotów legendarnych. Pełen podział legendarnych zrzutów łupów między bossami znajduje się na tym blogu.

Pamiętaj, że to dopiero początek obchodów rocznicy Borderlands, i choć oszczędzamy trochę niespodzianek na później, oto krótkie spojrzenie na tygodnie tematyczne kalendarza:

• Tydzień 1 (1-7 października): Bonus Boss Loot!
• Tydzień 2 (8-14 października): Rare Spawn Hunt!
• Tydzień 3 (15-21 października): Show Me the Eridium!
• Tydzień 4 (22-28 października): Mayhem on Twitch!
• Tydzień 5 (29 października – 4 listopada): It’s a secret…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.